October

HARDWARIO spustilo nový web a rozšiřuje svoji produktovou rodinu CHESTER

23. října 2023 – Společnost HARDWARIO (HWIO.PR), průkopník v oblasti průmyslových IoT řešení, s radostí oznamuje spuštění nového webu. Ten byl navržen tak, aby návštěvníkům srozumitelně komunikoval přehled řešení od HARDWARIO a zároveň nabídl hlubší vhled do produktového portfolia.

V centru této aktivity je rozšíření produktové řady hardwarové IoT platformy CHESTER, designované tak, aby snadno propojila průmysl s inteligentními technologiemi. Nová produktová řada slibuje revoluci v provozu podniků, zefektivnění procesů a otevírání cesty k chytřejším postupům.

Modul CHESTER-U1: Průlom pro integrátory

Po úspěchu platformy CHESTER společnost HARDWARIO nedávno rozšířila svoji produktovou řadu zavedením integrátorského modulu CHESTER-U1. Tato zmenšená verze, speciálně navržená pro OEM integrátory, disponuje kompaktními rozměry pouhých 38,1 x 38,1 mm.

Nová varianta zachovává plnou kompatibilitu hardwarového i softwarového ekosystému se stávající řadou CHESTER Range.

Ale není to jen kompaktnost řešení, která vzbuzuje pozornost. Cenová struktura modulu CHESTER-U1, zejména pro objemové objednávky, nabízí integrátorům bezkonkurenční cenové výhody. Snížením vstupních nákladů na tyto špičkové technologie chce HARDWARIO zvýšit nasazení platformy CHESTER v různých odvětvích a upevnit tak svoji pozici na trhu.

Úspěšné nasazení IoT monitorování s KYOCERA AVX

Kromě svých produktových inovací se HARDWARIO těší, že může sdílet úspěšné nasazení svého IoT řešení pro monitorování výrobních strojů a stanovišť v prostorách společnosti KYOCERA AVX v Lanškrouně. Tato spolupráce je důkazem praktických aplikací a skutečných výhod IoT řešení od HARDWARIO.

Bezproblémová integrace jejich produktů do provozu KYOCERA AVX ukazuje nejen flexibilitu řešení HARDWARIO, ale také jejich transformační dopad na průmyslové výrobní linky.

O společnosti HARDWARIO

HARDWARIO a.s. je česká technologická společnost, která se zaměřuje na oblast IoT – internetu věcí. Svým zákazníkům poskytuje konfigurovatelná IoT zařízení, konektivitu a cloudové služby. Společně s partnery úspěšně zavádí IoT projekty ve výrobě, energetice, zemědělství, maloobchodě, zdravotnictví nebo správě majetku.

Detailnější informace naleznete na stránkách www.hardwario.com.