January
2023

HAHN & Sohn si pro IoT inovace vybral HARDWARIO. Společně budou modernizovat elektrocentrály jejich připojením k internetu

16. ledna 2023Společnost HAHN & Sohn, která je předním evropským dodavatelem elektrocentrál, se domluvila na partnerství v oblasti internetu věcí se společností HARDWARIO. Ta svým partnerům poskytuje ucelené řešení hardwaru, služeb a odborné podpory usnadňující adopci IoT a HAHNu pomůže s implementací technologií internetu věcí do jeho produktů a služeb.

Obě společnosti se domluvili na spolupráci, ve které HARDWARIO pomůže firmě HAHN s implementací IoT technologií do stávajících produktů a služeb. Cílem je umožnit koncovým uživatelům elektrocentrál jejich vzdálený monitoring a ovládání.

„Naše elektrocentrály úspěšně dodáváme odběratelům v rámci celé Evropy. Věříme, že připojením k internetu se zásadně zvýší jejich atraktivita a tím i naše konkurenceschopnost. Ačkoli samotná myšlenka implementace IoT do elektrocentrál vypadá jednoduše, uvědomujeme si, že pro úspěšné zvládnutí tohoto úkolu potřebujeme spolehlivého partnera, který má prokazatelné zkušenosti s doručením škálovatelných řešení - od hardware, přes přenesení dat, až po integraci s našimi systémy. Proto jsme si vybrali HARDWARIO,“ uvádí Lukáš HAHN, majitel společnosti.

„Naší strategií je získávat silné partnery s globálními ambicemi pro všechny obory, kde vidíme perspektivu využití řešení internetu věcí. Tyto parametry dokonale splňuje společnost HAHN & Sohn. Má kvalitní produkt, propracovaný marketing a působí na velmi zajímavém trhu kde dodává řádově tisíce zařízení ročně. Proto jsme rádi, že jsme spolu uzavřeli partnerství a budeme jim pomáhat s nasazením IoT, “ doplňuje Alan Fabik, spoluzakladatel HARDWARIO.

O společnosti HARDWARIO

HARDWARIO je česká technologická společnost, která se zaměřuje na oblast IoT – internetu věcí. Svým zákazníkům poskytuje konfigurovatelná IoT zařízení, konektivitu a cloudové služby. Společně s partnery úspěšně zavádí IoT projekty ve výrobě, energetice, zemědělství, maloobchodě, zdravotnictví nebo správě majetku. Detailnější informace naleznete na stránkách www.hardwario.cz.

O společnosti HAHN & Sohn

HAHN & Sohn je firma dodávající generátory, kultivátory a motorová čerpadla a s nimi také širokou škálu služeb od dodávek příslušenství, přes kompetentní poradenství v technických otázkách. Všechny jejich produkty splňují evropské a mezinárodní normy pro kvalitu, hospodárnost a šetrnost k životnímu prostředí, a to včetně emisí znečišťujících látek a hluku. Hlavní vizí je zpřístupnění tradiční německé kvality za dostupnou cenu pro každého. Detailnější informace naleznete na stránkách www.hahn-power.cz.

Kontakty pro média

• Lukáš Fabik (CMO) - e-mail: lukas.fabik@hardwario.com / tel: +420 602 335 265